آلومینیوم و ویژگی های پروفیل های آلومینیومی در ساخت و ساز
آلومینیوم برای اولین بار در دهه 1990 برای ساخت سازه ها مورد استفاده قرار گرفت و امروزه این فلز به عنوان یکی از مهم ترین مصالح ساختمانی کارآمد و بادوام شناخته می شود. ساختمان امپایر استیت اولین برجی بود که از قطعات و سازه های آلومینیومی به طور گسترده استفاده کرد.
آلومینیوم برای شرکت هایی که از پایدارترین فلز در جهان استفاده می کنند، یک مزیت رقابتی است. به عنوان مثال، در صنعت بسته بندی، قوطی های آلومینیومی به دلیل راحتی، وزن سبک و دوامشان، در صنعت بسته بندی بسیار محبوب شده اند. برنامه های اجتماعی و برنامه های بازیافت حاشیه ای نیز بر ارزش این فلز در سطل بازیافت تاکید می کنند.
مزایای پروفیل های آلومینیومی در هر دو سو برای مصرف کننده و صنعت بسیار زیاد است
آلومینیوم در ساخت و ساز ساختمان
پروفیل های آلومینیومی و محبوبیت این فلز
پروفیل های آلومینیومی به دلیل ویژگی های متعددی که دارند بسیار محبوب هستند. به طور کلی وزن این فلز حدود یک سوم وزن فلزات دیگر است. در صنعت هوافضا، کم کردن وزن یک عامل ضروری است. این فلز به دلیل استحکام بالا به ویژه در دماهای بسیار بالا شناخته شده است.
از پروفیل های آلومینیومی نیز می توان برای انواع خدمات پوشش استفاده کرد . ازجمله آندایز کردن (به مجموعه عملیاتی که با تشکیل یک لایه نازک اکسیدی بر روی قطعات آلومینیومی باعث افزایش سختی، مقاومت در برابر خوردگی، ایجاد نمای تزئینی و تغییر برخی از خصوصیات فیزیکی آنها می گردد آنادایز گفته می شود ) ، پولیش کردن و رنگ زدن و همچنین سرویس های پوششی پودری که از خوردگی محافظت می کند. استفاده از آلومینیوم پتانسیل زیادی برای افزایش مصرف انرژی پایدار ارائه می دهد.
. به عنوان مثال، وزن کم آلومینیوم به افزایش راندمان سوخت در خودروها از خودروهای سواری گرفته تا تانک های زرهی کمک می کند. اگر بخواهیم به چند مورد از کاربردهای آلومینیوم در صنعت و ساخت و ساز اشاره کنیم ، می توان به مواردی مانند پروفیل سقف کاذب آلومینیومی ، ورق فلزی نما، کاشی و پارتیشن اشاره کرد. البته اولین استفاده گسترده از آلومینیوم در ساخت و ساز در ساختمان امپایر استیت بود.
در و پنجره های آلومینیومی در ساختمان سازی
درها با متصل کردن اتاق ها امکان حرکت آزادانه از یک اتاق به اتاق دیگر را فراهم می کنند. درها همچنین یکی از مهم ترین اقلام امنیتی ساختمان هستند و از ورود افراد غریبه برای سرقت جلوگیری می کنند. پنجره ها اجازه می دهند دیوارها با فضای بیرون ارتباط برقرار کنند. درها و پنجره ها ضمن ارائه نور، تهویه و صدای محیط از بیرون، امنیت و حریم خصوصی ساکنین را نیز تامین می کنند. اندازه درها در ساختمان های مختلف متفاوت است.
به عنوان مثال در منازل مسکونی با در ساختمان های صنعتی کاملا متفاوت است. در و پنجره ها در گذشته تنها به یک شکل وجود داشتند، اما امروزه انواع مختلفی از در و پنجره با طرح ها و استحکام و شکل های خاص وجود دارد. تفاوتهایی وجود دارد که علاوه بر تامین هدف امنیت و برقراری ارتباط بین بخشهای مختلف و روشنایی، میتواند باعث پیشرفت بصری نیز شود و ساختمان را به یکی از ساختمانهای لوکس مدرن تبدیل کند. همچنین درهای مختلفی وجود دارد که مهندسان و معماران در ساخت و ساز ساختمان ها از آنها استفاده می کنند.
با توجه به مصالح مورد استفاده، درب ها به انواع زیر تقسیم می شوند:
در و پنجره های آلومینیومی ، در های فلزی هستند که نسبت به درهای دیگر استحکام بیشتری دارند و در برابر شرایط محیطی مانند تغییرات آب و هوا و رطوبت عمر طولانی تری دارند. همچنین در ساخت خانه های مدرن به این گونه درها توجه بیشتری شده و سیستم های مختلفی از این نوع در و پنجره های آلومینیومی طراحی و تولید می شود.
آلومینیوم با ویژگی های خاص خود مورد استقبال بسیاری از سازندگان و معماران جهان قرار گرفته است. زیرا علاوه بر استحکام، زیبایی، دوام و طول عمر، میتوانیم آلومینیوم را به رنگهای تزئینی، رنگهای طرح چوب تبدیل کنیم و ظاهری کاملاً چوب مانند به آلومینیوم بدهیم که هم خاصیت عالی و مفید آلومینیومی دارد و هم زیبایی و چشم نوازی چوب را دارد
با توجه به مکانیسم و کاربرد، در ها به انواع زیر تقسیم می شوند:
همچنین انواع مختلفی از پنجره ها وجود دارد که عبارتند از:
مطالب مرتبط
افراد دارای مهارت در این زمینه
در صورتی که در این زمینه تخصص یا مهارتی دارید، پس از ثبت نام در سایت و تکمیل فرم مشخصات شخصی ، پروفایل خود را به لیست زیر اضافه نمایید .