وب سایت فربیلد

غرفه اسپانیایی در نمایشگاه دوسالانه صنایع غذایی ونیز 2023 بر معماری تولید، توزیع و مصرف غذا تمرکز دارد.

Foodscapes the Spanish Pavilion at the 2023 Venice Biennale Focuses on the Architecture of Food Production Distribution and Consumption

مهندس مارال شایق

مهندس مارال شایق | سه شنبه, 23 خرداد,1402

معماري دوسالانه اسپانيا در پابلون 2023، FOODSCAPES
معماري دوسالانه اسپانيا در پابلون 2023، FOODSCAPES به کاوش در ارتباط بينالمللي در فرمهاي توليدي، توزيع و مصرف غذاها مي پردازد. چوب پنبه آموریم. اوپورتو تصویر © Pedro Pegenaute

وزارت راه و شهرسازی و ترابریاسپانیا، در نوامبر 2022 ،پیشنهاد برنده و منتخب برای مدیریت و طراحی غرفه های نمایشگاه اسپانیا در هجدهمین دوره دوسالانه معماری ونیز، که از 21 می تا 26 نوامبر 2023 برگزار خواهد شد را اعلام کرد. 

پروژه " مناظر خوراکی (Foodscapes) " که توسط ادواردو کاستیلو وینوسا و مانوئل اوکانا توسعه یافته است، با انتخاب موضوع پژوهش خود یعنی "آزمایشگاهی برای آینده" ، معماری مربوط به زنجیره تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی را، از سطح داخلی تا سطح منطقه ای بررسی می کند.

به گفته هیئت داوران، این پروژه یک گفتمان واقعی، هوشمندانه و نوآورانه است که پژوهش را ترویج می کند و نوید دهندۀ یک تجربۀ آموزنده است که معماری اسپانیا و قلمرو ملی ، قهرمانان اصلی آن هستند. هیئت داوران همچنین بر شناخت موقعیت استراتژیک اسپانیا به‌عنوان آزمایشگاهی برای آینده‌ای پایدارتر در رابطه با سیستم‌های غذایی و معماری‌هایی که آنها را می‌سازند، هم برای تنوع تولید مواد غذایی و هم برای مواجهه این کشور با بحران آب‌وهوایی تأکید می کند. مفهوم اولیه این پروژه منتخب در ارتباط با گفتمان جامع در مورد معماری و آینده، ارزش گذاری شد و اراده عملی برای اینکه معماری قادر به تغییر دیدگاه ما نسبت به جهان باشد، را برجسته می کرد.

 Pedro Pegenaute
 Pedro Pegenaute

پروژه مناظر خوراکی ، زمینه معماریِ کشاورزی اسپانیا را برای پرداختن به مسائل حوزه جهانی، از طریق یک پروژه صوتی - تصویری پنج فیلمه، یک آرشیو دستورالعمل، و یک برنامه عمومی از مکالمات و بحث ها بررسی می کند. بنابراین، گذشته و حال سیستم‌های مواد غذایی و معماری‌هایی که آن‌ها را می‌سازند،تجزیه و تحلیل می‌کند تا به آینده نگاه کند و در مورد مدل‌های احتمالی دیگری که قادر به تغذیه جهان بدون بلعیدن سیاره زمین هستند ،  پرس و جو کند.

 Pedro Pegenaute
 Pedro Pegenaute

ادواردو کاستیلو وینوسا در غرفه اسپانیا در دوسالانه معماری ونیز 2023 می گوید : "در زمانی که بحث انرژی بیش از هر زمان دیگری مطرح است،مبحث غذا در پشت این موضوع پنهان باقی می‌ماند، ولی با همه اینها، نحوه تولید، توزیع و مصرف موادغذایی، جوامع ما را متحد می‌کند، کلان‌شهرهای ما را شکل می‌دهد و جغرافیای ما را به‌طور بنیادی‌تر از هر منبع انرژی دیگری تغییر می‌دهد . این نمایشگاه پس از تجزیه و تحلیل سیستم های غذایی ما و معماری هایی که آنها را می سازند، به آینده نگاه می کند تا مدل های ممکن دیگر را کشف کند. مدل هایی که قادر به تغذیه جهان بدون بلعیدن سیاره زمین هستند."

 Pedro Pegenaute
 Pedro Pegenaute

با توجه به رقابت های انتخابی هیات داوران، جوایز دوم و سوم نیز به ترتیب به پروژه های "فردا" و "روشن گری" و همچنین دو اثر شایسته تقدیر با موضوع "توانمندی ها" و "خورشید موعود" اهدا شد. به همین ترتیب، هیات داوران کیفیت تمام آثار ارائه شده را بررسی کرد و به همین دلیل، به پنج اثر با موضوع های "بینوایان"، "اتوکتونو"، "دانستنی ها"، "دریا" و "بی زمان" نیز پنج دیپلم افتخار اهدا کرد.

https://www.farbuild.ir/Images/News/563664a2-f0e2-463d-93ea-54664b3cffe1_foodscapes-el-pabellon-de-espana-en-la-bienal-de-arquitec.jpg
Pedro Pegenaute
Pedro Pegenaute

لینک منبع اصلی

بازگشت به صفحه اصلی
گالری تصاویر

مطالب مرتبط

افراد دارای مهارت در این زمینه

در صورتی که در این زمینه تخصص یا مهارتی دارید، پس از ثبت نام در سایت و تکمیل فرم مشخصات شخصی ، پروفایل خود را به لیست زیر اضافه نمایید .

ابتدا وارد شوید

ابتدا وارد شوید

و یا ثبت نام نمایید.

وارد شوید

نظر دهيد