30 شرکت برتر معماری در ایران طبق رتبه بندی سایت architizer - قسمت سوم
9. شرکت معماری مریزاد (Marizad Architects)
شرکت معماری محسن مریزاد، فرآیند طراحی خود را مبتنی بر درک سیستم ها و روابطی بنا می کند که برگرفته از معیارهای پروژه هستند و این سیستم ها را به پارامترهای محاسباتی تبدیل می کند که طراحی از آنها حاصل می شود. این عمل نه تنها در پروژه های معماری در مقیاس بزرگ، بلکه در طراحی محصول و طراحی دانشگاهی نیز دخیل است. هرچند، همه فعالیت های این شرکت بر اساس فرآیند آزمایش، کشف و پیاده سازی است که همکاری بین رشته های مختلف و یک رویکرد از پایین به بالا برای طراحی را تشویق می کند.
برخی از برجسته ترین پروژه های شرکت معماری محسن مریزاد عبارتند از:
آمارهای زیر به شرکت معماری مریزاد کمک کرد تا در بین 30 شرکت برتر معماری ایران به مقام نهم دست یابد:
-برنده رقابت A+Awards : 3
-فینالیست رقابت A+Awards : 1
-پروژه های ویژه : 3
-کل پروژه ها : 7
8. شرکت معماری موج نو (لیدا الماسیان / شاهین حیدری)
شرکت معماری موج نو که در سال 2006 تأسیس شد، یک شرکت 150 نفره طراحی معماری نوآورانه در کشور ایران و در شهر تهران است. این شرکت در سطح ملی و بین المللی برای جوایز معتبر معماری، نشریات، مسابقات معتبر مورد تجلیل قرار گرفته و تجربه گسترده ای که در طراحیِ پردیس ها و دانشکده های آموزشی، بیمارستان های تخصصی و امکانات مراقبت های بهداشتی دارد، گواهی بر برتری طراحی توسط این شرکت است. پروژه های دیگر این شرکت شامل طراحی فروشگاه ها، پروژه های مسکونی و امکانات تفریحی است. بیش از 120 پروژه طراحی، توسط شرکت موج نو انجام شده یا قرار است تکمیل شود.
شرکت معماری موج نو به دنبال زبان جهانی معماری است تا به جنبش نوآورانه و چالش برانگیز معاصر نزدیک شود. این سبک معماری روش های جدید، ایده های نوظهور، فضاهای خواستنی و متمایز را با توجه به جنبه های زیبایی شناختی، انسانی و ارتباطات جهانی را بررسی می کند.
برخی از برجسته ترین پروژه های شرکت معماری موج نو (لیدا الماسیان / شاهین حیدری) عبارتند از:
آمار زیر باعث شد تا شرکت معماری موج نو (لیدا الماسیان / شاهین حیدری) در بین 30 شرکت برتر معماری ایران به مقام هشتم دست پیدا کند:
-برنده رقابت A+Awards : 2
-فینالیست رقابت A+Awards : 1
-پروژه های ویژه : 6
-کل پروژه ها : 11
7. دفتر معماری دیگر (Nextoffice)
علیرضا تقابنی، از سال 2004 در رشته معماری مشغول به کار است و دفتر معماری دیگر را در سال 2009 تأسیس کرد. تقابنی نقاش هم هست و مدرک دکترای معماری دارد. او که به طور مکرر با نشریات و مجلات معماری و شهرسازی ایران همکاری می کند، استاد و شریک کانون معماران معاصر است. کانون معماران معاصر یک موسسه خصوصی در تهران است که برنامه های آموزشی فرعی معماری را ارائه می دهد.
دفتر معماری دیگر ، که در تهران واقع شده است، با هدف ارائه جایگزینی معاصر برای معماری سنتی ایران، پاسخگوی شرایط آب و هوایی، بافت اقتصادی، اجتماعی سیاسی و فرهنگی هر پروژه است. کار این شرکت از خانه های تک خانواری تا مجتمع های مسکونی، تجاری و با کاربری مختلط در مقیاس بزرگ و طرح های جامع شهری را شامل می شود. در دهه گذشته، این شرکت برنده چندین جایزه معماری،و یک جایزه معتبر ملی معماری در ایران است که هر ساله برگزار می شود، و آن را به یکی از برترین شرکت های برنده جوایز در کشور ایران تبدیل کرده است.
برخی از برجسته ترین پروژه هایدفتر معماری دیگر عبارتند از:
آمار زیر به دفتر معماری دیگرکمک کرد تا در بین 30 شرکت برتر معماری ایران به مقام هفتم دست یابد:
-فینالیست رقابت A+Awards : 4
-پروژه های ویژه : 5
-کل پروژه ها : 10
6. شرکت معماری کات ( CAAT Studio)
مهدی کامبوزیا، شرکت معماری کات(C/KambooziA ArchitecTure Studio) را در سال 2015 تأسیس کرد. فعالیت استودیو کات می تواند مهندسی ساخت و ساز در حوزه معماری باشد، تا فاصله ایده طراحی تا ساخت و ساز نزدیکتر شود. به باور این شرکت معماریِ آینده، تنها در مورد پیشرفت فناوریِ طراحی و ساخت و ساز نیست، بلکه در ارائۀ ایده های متناسب با شرایط جدید در روابط اجتماعی است. این دیدگاه در طول سال ها پرداختن به پروژه های مختلف و رشد و توسعه این شرکت تکامل یافته است. شرکت معماری کات مشتاقانه منتظر است تا با پروژه هایی که با مشکلات طراحی مواجه هستند روبرو شود و به راه حل برسد. هر ماموریت داستان متفاوتی را تعریف میکند که نشان میدهد برای هر کار پاسخهای متفاوتی وجود دارد.
برخی از برجسته ترین پروژه هایشرکت معماری کات عبارتند از:
آمار زیر به شرکت معماری کاتکمک کرد تا در بین 30 شرکت برتر معماری ایران به مقام ششم دست پیدا کند:
-برنده رقابت A+Awards : 2
-فینالیست رقابت A+Awards : 1
-پروژه های ویژه : 6
-کل پروژه ها : 7
5. شرکت طراحی فرشاد مهدی زاده (FMZD)
شرکت طراحی فرشاد مهدی زاده( FMZD)، توسط فرشاد مهدی زاده در سال 1391 در تهران تاسیس شد. از نظر این شرکت معماری را نمی توان خارج از بافت، فعالیت های شهری و تعاملات مرتبط با آن طراحی کرد. در واقع، بافت چیزی است که تعاملات و زندگی را به معماری وارد می کند و عناصر معماری را بازتعریف می کند. این امر معماران را به طراحی و تعیین مرز بین حوزه خصوصی و عمومی سوق می دهد. بافت ویژگی خاص خود را از تعیین مرز بین داخل و خارج، عمومی و خصوصی یا معماری و شهرسازی در پاسخ به موقعیت های اطراف می گیرد.
فرشاد مهدی زاده می گوید تلاش من در تمام پروژههایم برای تحقق بخشیدن به معماری نه به عنوان یک نماد اضافه شده به یک مکان، بلکه به عنوان یک بسط یا ترکیبی از رفتارها، رویدادها و تعاملات شهری است که چشم اندازی را سازماندهی و درست میکند. این روشی است که ما طراحی خود را پایدارتر و مرتبط تر با بافت می کنیم. در تمام این پروژهها، تیم طراحی من بر استفاده از مصالح محلی، تکنیکهای ساخت و ساز و استفاده از کارگران ساختمانی محلی و سنتی تمرکز کرده است که گاهی اوقات ما را مجبور میکنند به یک منطقه برویم و به مردم آن آموزش دهیم که چگونه تکنیکهای محلی خود را در پروژه بهبود بخشند و به کار ببرند.
تعدادی از برجسته ترین پروژه های شرکت طراحی فرشاد مهدی زاده عبارتند از:
آمار زیر به شرکت طراحی فرشاد مهدی زادهکمک کرد در میان 30 شرکت برتر معماری ایران به مقام پنجم دست پیدا کند:
-برنده رقابت A+Awards : 2
-فینالیست رقابت A+Awards : 3
-پروژه های ویژه : 6
-کل پروژه ها : 17
4. استدیوی معماری کالبد
استدیوی معماری کالبد یکی از زیرمجموعه های گروه ساختمانی کالبد است که در زمینه طراحی و اجرا فعالیت می کند. این استدیو توسط محمد رحیمی زاده در سال 1395 تاسیس شد و در طول سال های فعالیت خود پروژه های مختلفی را با کاربری های متنوع طراحی کرده است. این شرکت با هدف ارائه جایگزینی معاصر برای معماری سنتی ایران، سعی در پاسخگویی دقیق به چالش های شرایط اقلیمی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی هر پروژه دارد. استودیو کالبد علاوه بر خلاقیت و کیفیت، نیازها و محدودیت های پروژه های خود را به خوبی می شناسد و فارغ از مرزها، فراتر از ملیت ها و رشته های تخصصی طراحی می کند.
برخی از برجسته ترین پروژه های استودیوی معماری کالبد عبارتند از:
آمار زیر به استودیوی معماری کالبد کمک کرد تا رتبه چهارم را در بین 30 شرکت برتر معماری ایران کسب کند:
-پروژه های ویژه : 11
-کل پروژه ها : 19
3. شرکت طراحان و بناکنندگان زاو (ZAV Architects)
شیوه معماری شرکت زاو : طرحی ناتمام برای به چالش کشیدن زمین که چارچوب نظری ما اززاو را تعریف می کند، به ما فهماند که ساختار و فضاهایی که کار زاو را ساماندهی می کنند باید در ساختمان واقعی دفتر مورد بازنگری قرار بگیرند. در سال 2018 دفتر این شرکت مطابق با همین چارچوب بازطراحی شد. هر موضع کاری نشان دهنده فضایی در داخل دفتر است و ماموریت خود را بیان می کند.
معماری می تواند ظرفیت های خود را فراتر از محدودیت های ایجاد شده توسط صنعت ساختمان بازتعریف کند و می تواند حوزه عملیاتی خود را از حالت منفعل به طراحی یک فرآیند کامل برای درگیر شدن به عنوان یک عامل اجتماعی-سیاسی تغییر دهد. راه حل شرکت زاوبرای دستیابی به حد مطلوب اجتماعی در اقتصاد در حال توسعه، ترکیب معماری در تولید ناخالص داخلی است.
برخی از برجسته ترین پروژه هایشرکت طراحان و بناکنندگان زاو عبارتند از:
آمار زیر به شرکت طراحان و بناکنندگان زاوکمک کرد تا مقام سوم را در بین 30 شرکت برتر معماری ایران کسب کند:
-برنده رقابت A+Awards : 3
-فینالیست رقابت A+Awards : 4
-پروژه های ویژه : 6
-مجموع پروژه ها : 12
2. دفتر معماری هوبا طرح (HOOBA Design)
هومن بالازاده متولد 1978 موسس و مدیر اجرایی گروه طراحی هوبا است. بالازاده با کسب مدرک کارشناسی ارشد معماری در سال 2003، شروع به کار در شرکت معماری شیردل و همکاران کرد، و در آنجا به مدت دو سال در پروژههای مختلف به عنوان عضو طراحی فعالیت داشت. بالازاده دفتر معماری هوبا دیزاینرا در سال 2007 با هدف توسعه پروژه هایی هماهنگ با ویژگی های فرهنگی و جغرافیایی مکانی تأسیس کرد تا هر پروژه بستر جدیدی برای تحقیق و بررسی ایجاد کند. این دفتر به موضوعات مختلفی از جمله نور، رنگ، رابطه معماری و شهرسازی، مصالح ساختمانی، توسعه نمودارهای فضایی در معماری ایرانی و ... پرداخته است.
برخی از برجسته ترین پروژه های دفتر معماری هوبا دیزاین عبارتند از:
آمار زیر به دفتر معماری هوبا دیزاین کمک کرد تا مقام دوم را در بین 30 شرکت برتر معماری ایران کسب کند:
-برنده رقابت A+Awards : 5
-فینالیست رقابت A+Awards : 4
-پروژه های ویژه : 6
-مجموع پروژه ها : 20
1.شرکت معماری مادو (MADO STUDIO)
شرکت معماری مادو در سال 1998 توسط مازیار دولت آبادی در تهران تأسیس شد. این شرکت در ابتدا تحت عنوان AXIS فعالیت می کرد و در سال 2017 به MADO تغییر نام داد. در این سالها مادوبیش از 300 پروژه را با کاربری های مختلف را در سراسر جهان با هدف طراحی و ایجاد فضاهای معماری جدید و ممتاز ، طراحی و اجرا کرده است. شرکت مادو در این سال های بی وقفه فعالیت ، ایده های خیالی متعددی را با راه حل های اجرایی برای پروژه های خود خلق کرده است. این شرکت با این ایده ها و راه حل ها، به طور مستمر موفق شده است از فضاها به بهترین شکل ممکن استفاده کند و در عین حال هزینه و زمان اجرای مشتریان خود را به حداقل برساند.
برخی از برجسته ترین پروژه هایشرکت معماری مادو عبارتند از:
آمار زیر به شرکت معماری مادو کمک کرد تا مقام اول را در بین 30 شرکت برتر معماری ایران کسب کند:
-برنده رقابت A+Awards : 3
-پروژه های ویژه : 14
-مجموع پروژه ها : 35
چرا باید به رتبه بندی سایت Architizer اعتماد کنیم؟
سایت Architizer با بیش از 30 هزار شرکت معماری و بیش از 130 هزار پروژه در پایگاه داده خود، مفتخر است که میزبان بزرگترین جامعه آنلاین معماران و تولید کنندگان محصولات ساختمانی در جهان است. رقابت مشهور A+Awards آن نیز بزرگترین رویداد معماری و محصولات ساختمانی است، که با بیش از 400 نفر هیئت داوران و صدها هزار رأی مردمی هر ساله به شناسایی بهترین معماری جهان کمک می کنند.
سایتArchitizer همچنین مشخصات کامل شرکت ها را برای تعدادی از بخشهایموسسه معماران آمریکایی در سراسر کشور، از جمله فهرست راهنمای رسمی شرکتهای معماری برای موسسه معماران آمریکایی نیویورک، تامین میکند.
مطالب مرتبط
افراد دارای مهارت در این زمینه
در صورتی که در این زمینه تخصص یا مهارتی دارید، پس از ثبت نام در سایت و تکمیل فرم مشخصات شخصی ، پروفایل خود را به لیست زیر اضافه نمایید .