چه لپ تاپی برای مهندسین و دانشجویان رشته عمران مناسب است ؟ ( 2021 )
خرید لپ تاپ برای مهندسی عمران به دلیل استفاده از برنامه های مختلف مانند AutoCAD، Solidworks و غیره کار آسانی نیست.
این نرم افزارها نسبت به کارهای معمولی و کدنویسی از توان و منابع بیشتری استفاده می کنند. به همین دلیل است که شما به یک CPU خوب و با سرعت بالا و یک پیکربندی با کارت گرافیک و GPU با مقدار رم و فضای ذخیره سازی مناسب نیاز دارید.
با این حال، دانش آموزان بودجه محدودی برای خرید لپ تاپ دارند. بنابراین، خرید یک لپ تاپ مقرون به صرفه و در عین حال قدرتمند بهترین گزینه برای آنها است.
به همین دلیل است که من تعدادی از بهترین لپ تاپ ها را برای پروژه ها و کارهای مهندسی عمران شما به اشتراک می گذارم. بنابراین بدون مطلب اضافه ای اجازه دهید نگاهی گذرا به بهترین لپ تاپ برای دانشجویان مهندسی عمران بیندازیم.
بهترین لپ تاپ برای مهندسی عمران در یک نگاه
راهنمای خرید لپ تاپ برای مهندسی عمران
مواردی که باید قبل از هر تصمیمی برای خرید لپ تاپ مناسب برای مهندسی عمران به آنها توجه کنید :
1 – واحد پردازش مرکزی یا CPU
واحد پردازش مرکزی یا CPU مغز یک کامپیوتر است. این اولین چیزی است که همه به آن توجه میکنند و در رایانه به دنبال مشخصات آن می گردند.
برای دانشجویان مهندسی عمران، پردازنده چند هسته ای توصیه می شود. شما باید به دقت به نسل پردازنده و تعداد هسته های آن توجه کنید. هر دو پردازنده intel و AMD از نظر قدرت و کارایی بسیار خوب هستند. بستگی به سایر مشخصات و سرعت کلاک cpu دارد که کدام یک را انتخاب کنید.
با این حال، توصیه شخصی من این است که حداقل به سراغ پردازنده نسل دهم اینتل Core i5 یا نسل چهارم پردازنده AMD Ryzen 5 بروید تا برای انجام هر کاری عملکرد بی عیب و نقصی داشته باشید.
علاوه بر این، به سراغ پردازنده چهار هسته ای یا بالاتر بروید. اگر بودجه شما اجازه می دهد، می توانید به مدلهای بالاتر نیز میتوان فکر کرد.
2 – حافظه موقت یا رم RAM -Random Access Memory
رم بالاتر = کارایی بیشتر
امروزه 8 گیگابایت رم برای اکثر نرم افزارها مانند AutoCAD یا Solidworks حداقل است. با اینحال، داشتن حافظه داخلی 8 گیگابایتی به شما این امکان را می دهد که این برنامه ها را اجرا کنید. علاوه بر این، فرکانس RAM نیز برای ایجاد چند وظیفه ای و یا Multi Tasking مهم است
بنابراین اگر لپ تاپ با رم بالاتری مانند 12 یا 16 گیگابایت پیدا کردید، باید به سراغ آن بروید، اما سایر مشخصات مانند سرعت رم را نیز بررسی کنید .
همچنین مقدار ماکزیمم ram را که لپ تاپ پشتیبانی میکند را نیز بررسی نمایید . به این ترتیب، می توانید بعداً حافظه اضافی اضافه کنید تا سرعت و عملکرد سیستم خود را برای بازی و یا حتی رندرینگ و کارهای گرافیکی سنگینتردر آینده بهینه کنید.
3 – واحد پردازش گرافیک ( کارت گرافیک ) یا GPU -Graphics Processing Unit
اگر به دنبال یک لپ تاپ برای تحصیل و کار مهندسی عمران خود هستید، به یک GPU خوب نیاز دارید.
لپ تاپ شما برای اجرای برنامه هایی مانند اتوکد، مدل سازی سه بعدی و غیره باید یک GPU خوب (چه حداقل مورد نیاز و چه بالاتر) داشته باشد.
هیچ لپ تاپی با GPU یکپارچه با مادربورد (Onboard ) را انتخاب نکنید. اگرچه هزینه کمتری برای شما دارد اما قدرت کافی برای اجرای کارآمد نرم افزار فوق الذکر شما را ندارد. حتما از لپ تاپهایی با کارت گرافیکی مجزا استفاده نمایید .
در عوض، حداقل به سراغ کارت گرافیک NVIDIA GeForce GTX 1650 یا 1650Ti بروید. همچنین میتوانید AMD Radeon RX 5500M را (در صورت موجود بودن) انتخاب کنید.
با انتخاب این نو لپ تاپ ،شما نه تنها میتوانید برنامه ها را اجرا کنید بلکه میتوانید بازی های مورد علاقه خود را نیز انجام دهید.
4 – فضای ذخیره سازی یا Storage
برای ذخیره کارهای خود، مقدار مناسبی از فضای ذخیره سازی ضروری است. می توانید گزینه SSD یا Hybrid (HDD+SSD) را انتخاب کنید. برای اجرای برنامهها و راهاندازی سریعتر لپتاپها، حافظه SSD را انتخاب کنید. من حداقل 512 گیگابایت حافظه NVMe SSD را در اینجا توصیه می کنم.
با این حال، اگر گزینه SSD را پیدا نکردید یا برای شما گران بود، به سراغ لپتاپهای ذخیرهسازی هیبریدی (HDD + SSD) بروید تا فضای کافی و البته سرعت مورد نیاز را نیز داشته باشید.
5 – سیستم خنک کننده Cooling Efficiency
برنامه هایی مانند اتوکد و سالیدورک از منابع بیشتری استفاده می کنند و گرمای زیادی تولید می کنند. بنابراین، داشتن یک لپتاپ کارآمد با سیستم خنک کننده خوب و قوی از اهمیت خاصی برخوردار است.
سیستم خنک کننده مناسب ، لپ تاپ شما را خنک و آرام نگه می دارد و باعث افزایش طول عمر لپ تاپ شما نیز می شود. بنابراین هم عملکرد و هم طول عمر لپ تاپ شما افزایش میابد .
مطالب مرتبط
افراد دارای مهارت در این زمینه
در صورتی که در این زمینه تخصص یا مهارتی دارید، پس از ثبت نام در سایت و تکمیل فرم مشخصات شخصی ، پروفایل خود را به لیست زیر اضافه نمایید .