وب سایت فربیلد
شرکت فردید بنای ماندگار
خرید اکانت میدجورنی

جادو یا مهندسی؟ همه چیز درباره قطار هوایی جدید چین

Magic Or Engineering Here's Everything We Know About China's New Air Train

مهندس مارال شایق | سه شنبه, 09 خرداد,1402

نمای هوایی از پل لاکی نات، چین
نمای هوایی از پل لاکی نات، چین

نوآوری چینی هیچ محدودیتی ندارد. وقت آن رسیده که قطار هوایی را امتحان کنید!
برترین مقاصد گردشگریِ آینده ، از بلندترین ساختمان در اروپا گرفته تا عجیب‌ترین هتل‌ها در زیر آب، کاملاً ساختار متفاوت و متنوعی دارند. بسیاری از پروژه های پیش از این تکمیل شده و یا در حال ایجاد و یا در حال برنامه ریزی برای سال های آینده چیزی جز یک مکانِ دیدنی نیستند . برخی از مقاصد گردشگری آینده نگر ، به نظر می رسد که مستقیماً از یک فیلم علمی تخیلی الهام گرفته اند. طرفداران جاذبه های آینده نگرانه، اکنون به دلیل انواع جاذبه های زیبا در فضای باز که تازه بازگشایی شده اند یا دست خوش بازسازی های قابل توجهی قرار گرفته اند، از سفرهای دریایی در طولانی ترین کانال جهان گرفته تا سرزمین افسانه ای پس از زلزله، بیش از هر زمان دیگری دلایلی برای بازدید از چین هستند. اکنون که دولت چین مرزهای خود را به روی مسافران خارجی باز کرده و صدور ویزای توریستی را از سر گرفته است، ممکن است گردشگران بین‌المللی برخی از این موارد جدید و محبوب را که در طول همه‌گیری کووید 19، قلب مسافران داخلی را تسخیر کرده بود، بررسی و بازدید کنند. نوآوری چینی محدودیتی ندارد. با کمک آهنرباهای الکترومغناطیسی، قطارهای * مَگ‌لِو آینده‌نگر چینی می‌توانند با سرعت‌های بسیار زیادی روی ریل حرکت کنند. این کشور اکنون از اولین خط مغناطیسی معلق خود که از آهنرباهای دائمی ساخته شده است،رونمایی کرده است . مهندسان معتقدند که می‌توانند حتی در غیاب منبع انرژی، قطار هوایی را معلق نگه دارند. در این مقاله،هر آنچه باید در مورد قطار هوایی بدانید آورده شده است.
(قطار مَگ‌لِو : قطار مغناطیسی یا قطار مَگ‌لِو به معنای شناوری مغناطیسی ، گونه‌ای سامانه ترابری توسط قطار است که از دو مجموعه آهنربا استفاده می‌کند: یک مجموعه برای بلند کردن و شناور کردن قطار بر روی ریل، و یک مجموعه برای رانش قطار به سمت جلو.)

قطار هوایی چین
قطار هوایی چین

نمای کلی از قطارهواییِ جادوییِ چین
چین بار دیگر به تیتر خبرها تبدیل شده است. این بار به خاطر قطارهای مغناطیسی پیشرفته اش . این قطارهای سریع با استفاده از آهنرباهای الکتریکی در امتداد مسیر حرکت می کنند. این کشور به تازگی اولین خط مغناطیسی معلق خود را با نیروی آهنربا راه اندازی کرده است. این مسیر آزمایشی 2600 فوتی (731.5 متری) که به عنوان ریل سرخ نیز شناخته می شود، در استان جیانگشی چین واقع شده است. در شبکه های اجتماعی، تصاویر قطار هوایی بسیار محبوب شده اند. این قطار یک نیروی دافع ثابت تولید می کند که به اندازه کافی قدرتمند است تا قطار را با استفاده از آهنرباهای قدرتمند به حالت معلق درآورد. این قطار با سرعت 50 مایل در ساعت (80.5 کیلومتر در ساعت) در زیر خط معلق حرکت می کند، در حالی که در حدود 33 فوت (10 متر) بالاتر از سطح زمین است و عملاً هیچ تماس فیزیکی ندارد. به گفته منابع، هزینه نصب این مسیر بسیار کمتر از مسیرهای معمولی است و تابش الکترومغناطیسی کمتری دارد. این حقیقت که چین غرق در عناصر کمیاب خاکی مورد نیاز برای تولید آهنرباهای دائمی مورد استفاده در قطارها است نیز به این پیروزی فنی کمک کرده است. برای کسانی که مطلع نیستند میتواند جالب باشد که چین کمتر از هر کشور دیگری در جهان فلزات کمیاب را استخراج می کند و بیش از 40 درصد از ذخایر شناخته شده این عناصر در جهان را در اختیار دارد.
• ظرفیت: 88 نفر می توانند به طور همزمان سوار این قطار شوند.
قطار چین ، سریع ترین قطار در جهان
چین با استفاده از دانش به دست آمده از بیشتر از ده سال فعالیت مداوم، *قطارهای مگلوی خود را با سرعت ۳۷۳ مایل بر ساعت (۶۰۰ کیلومتر بر ساعت)تولید کرده است و جاه طلبی های بزرگی برای شبکه ای از مگلوها از جمله مسیری بین شانگهای و هانگژو دارد. امروزه این قطار، عنوان سریع‌ترین قطار جهان را در اختیار دارد و همچنین در نوع خود بی‌نظیر است، زیرا تنها قطاری در جهان است که بر خلاف چرخ‌های فولادی سنتی روی ریل‌های فولادی، مسافران را با استفاده از شناور مغناطیسی (maglev) جابه‌جا می‌کند. قطارهای مغناطیسی که از فناوری آلمانی استفاده می کنند، به لطف آهنرباهای قوی خود، از طریق یک مسیر مرتفع با اصطکاک کم حرکت می کنند. سریعترین قطار چین با حداکثر سرعت تجاری 285.8 مایل در ساعت (460 کیلومتر در ساعت)، فاصله 18.6 مایلی (30 کیلومتر) بین فرودگاه پودونگ شانگهای و ایستگاه جاده لونگ یانگ در قلب شهر را، تنها در هفت و نیم دقیقه طی می کند.
(*قطارهای مگلوی : این گونه قطار ها به صورت شناور و معلق میان زمین و هوا حرکت می کنند، یعنی کمی با ریلشان فاصله دارند، مگلو ها از سرعت بالایی برخوردارند، حتی برخی از آن ها می توانند با سرعتی شبیه جت حرکت کنند. )
سایر جاذبه های آینده در چین
خلاقیت و بینش چینی منحصر به فرد است. گردشگران می توانند هر بار که به چین می روند از چیزی که در انتظار آنهاست شگفت زده شوند!
عبور از پلِ گره خوشبختی
پل خیره کننده گرۀ خوشبختی در چانگشا ،یک پل عابر پیاده منحصر به فردِ ساخته شده از فولاد است که به گونه ای ساخته شده است که شروع یا پایانی ندارد. این پل در واقع سه پل است که به هم گره خورده اند، و بر روی رودخانه درائون کینگ هاربر در ناحیه دریاچه میکسی قرار گرفته است. پل گرۀ خوشبختی با داشتن 607 فوت (185 متر) طول و 78.7 مایل (24 متر) ارتفاع، برای کسانی که به دنبال تولید محتوا و گرفتن لایک در اینستاگرام خود هستند جذابیت زیادی دارد. این پل در اکتبر 2016 افتتاح شد!

نمای هوایی از پل گرۀ خوشبختی در چین
نمای هوایی از پل گرۀ خوشبختی در چین


بررسی دایره گوانگژو 
ظاهر دایره‌ای شکل و غیرمعمولیِ سازۀ گوانگژو در تضاد با آسمان‌خراش‌های غربی است. دو نمای دایره‌ای ساختمان که دارای سوراخی به قطر 157.48 فوت (48 متر) است و با استفاده از اصول فنگ شویی ساخته شده است، ارزش زیادی دارد زیرا قرار است نشان دهنده عدد 8 که نشان دهندۀ خوش شانسی است، باشد.
ساختمان چشمگیر دیگر: برج 1 کیلومتری فینیکس

دایره باشکوه گوانگژو در چین


یک گرایش جدید سفر در جهان
از آنجایی که جهان با تغییرات آب و هوایی سر و کار دارد، پروازهای کوتاه مدت برای بسیاری از گردشگران جذابیت کمتری دارند. فکر شرمِ پرواز، که منشا آن در اسکاندیناوی است، در حال حاضر بسیاری از مسافران را به وابستگی کمتر به هواپیما ترغیب کرده است. راه‌آهن پرسرعت، تا زمانی که خلاف آن نشان داده نشود، عملی‌ترین جایگزین برای سفرهای هوایی برای مسافت‌های تا 700 مایل (1100 کیلومتر) است. این قطار ترکیبی فریبنده از سهولت و سرعت را ارائه می دهد و مسافران را بین مراکز شهری با سرعت 180 مایل در ساعت (290 کیلومتر در ساعت) یا بیشتر جابجا می کند. این راه آهن بسیار کارآمدتر از ایده های تجربی و کم ظرفیتی مانند *هایپرلوپ است زیرا می تواند تعداد زیادی از افراد را به سرعت حمل کند. با کمک شرکت شینکانسن ژاپن و شرکت قطارهای گراند ویسته در فرانسه، از دهه 1980 تاکنون صدها میلیارد یورو در راه‌آهن‌های سریع السیر و پر ظرفیت جدید در سراسر اروپا و آسیا سرمایه‌گذاری شده است.
(*هایپرلوپ : گونه جدیدی از ترابری تندرو است که توسط رابرت گودارد در سال ۱۹۰۴ بر پایه قطار مغناطیسی مطرح شد و توسط ایلان ماسک به مراحل اجرایی نزدیک شده‌است.)

قطار فرانسوی سریع TGV

چین با ساخت یک شبکه راه آهن جدید به طول 23612 مایل (38000 کیلومتر) که عملاً تمام مناطق کشور را به هم متصل می کند، خود را به عنوان رهبر بی چون و چرای حمل و نقل ریلی جهان در ده سال گذشته تثبیت کرده است. شبکه اروپایی توسط بلژیک، اسپانیا، ایتالیا، آلمان و انگلیس در حال گسترش است و احتمالاً تا سال 2030 توسط سایر کشورها دنبال خواهند شد. با تکمیل خط البراق در مراکش در سال 2018، آفریقا شاهد ورود اولین راه آهن سریع السیر خود بود و مصر نیز قرار است تا قبل از پایان دهه این خط را دنبال کند. ایالات متحده، تایلند، هند، روسیه و کره جنوبی از جمله کشورهایی هستند که متعهد به ساخت راه‌آهن‌های جدید هستند که در آن قطارها با سرعت بیش از 155 مایل در ساعت (250 کیلومتر در ساعت) بین کلان شهرهای بزرگ مسابقه می‌دهند. تایوان و عربستان سعودی نیز مسیرهای سریع السیر ایجاد کرده اند.

گالری تصاویر

مطالب مرتبط

پارس هاست

افراد دارای مهارت در این زمینه

در صورتی که در این زمینه تخصص یا مهارتی دارید، پس از ثبت نام در سایت و تکمیل فرم مشخصات شخصی ، پروفایل خود را به لیست زیر اضافه نمایید .

ابتدا وارد شوید

ابتدا وارد شوید

و یا ثبت نام نمایید.

وارد شوید

نظر دهيد