انتظار می رود یک پروژه بزرگ و جدید تولید انرژی در هند سالانه 30 گیگاوات انرژی تجدیدپذیر تولید کند.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، انرژی تولیدی این پروژه برای تامین انرژی مورد نیاز 18 میلیون خانه در این کشور کافی خواهد بود و منطقه ای به وسعت 280 مایل مربع در صحرای نمک ایالت گجرات در غرب هند را به خود اختصاص می دهد.
این پروژه انرژی خورشیدی و انرژی بادی به بزرگی وسعت کشور سنگاپور خواهد بود . توسعه دهندگان این پروژه می گویند که این پروژه بزرگترین پروژۀ انرژی تجدیدپذیر جهان است که حتی از فضا نیز قابل مشاهده خواهد بود.
با توجه به اعلام سال 2022 کشور هند، مبنی بر هدف انتشار صفر خالص کربن تا سال 2070 ، این کشور باید بلندپروازانه عمل کند. خبرگزاری آسوشیتدپرس می گوید که هدف این پروژه تولید 500 گیگاوات انرژی پاک تا سال 2030، در مسیر رسیدن به هدف گستردهتری است که نزدیک به نیم قرن آینده است. خبرگزاری آسوشیتدپرس خاطرنشان کرد که تنها 10 درصد برق هند از منابع تجدیدپذیر تامین می شود و 70 درصد برق این کشور از زغال سنگ تولید می شود. کشور هند در زمینه آلودگی های مرتبط با انرژی از منابع سوخت آلاینده، تنها از چین و ایالات متحده عقب تر است.
مواردی وجود دارند که باید در مورد چنین تعهد بزرگی در نظر گرفته شوند. با توجه به گستره وسیعی از زمین های این منطقه که محل زندگی روباه ها و فلامینگوهای بیابانی و همچنین پرندگان مهاجری است که در طول ماه های زمستان به این منطقه سفر می کنند، مساله تنوع زیستی باید در نظر گرفته شود. در عین حال، ساکنان فعلی نیز تحت تأثیر ساخت و ساز، افزایش فعالیت و افزایش بالقوه گردشگری قرار خواهند گرفت که برای مردم محلی در روستاهای اطراف نگران کننده است. بنابراین، پروژه باید با مسئولیت پذیری انجام شود، اما مطمئناً مزایای انجام آن بسیار زیاد خواهد بود.
با توجه به دادههای *استاتیستاکه هند را به عنوان پرجمعیتترین کشور روی کره زمین با نزدیک به 1.5 میلیارد ساکن معرفی میکند، تأمین انرژی پاک برای شهروندان این کشور در راستای کاهش تولید گازهای آلایندهای که منجر به گرمایش جهانی می شوند، بسیار مهم است.
(*استاتیستا: یک شرکت آلمانی است که متخصص دادههای بازار و مصرفکننده است. این شرکت اعلام کردهاست که، سکویش شامل بیش از ۱٬۰۰۰٬۰۰۰ آمار در بیش از ۸۰٬۰۰۰ موضوع از بیش از ۲۲٬۵۰۰ منبع و ۱۷۰ صنعت مختلف است و حدود ۶۰ میلیون یورو درآمد کسب میکند)
به گزارش خبرگزاری رویترز ، دانشمندان اتحادیه اروپا اعلام کرده اند که سال 2023 به عنوان گرم ترین سال ثبت شده است، و دمای این سال به اندازه 2.6 درجه فارنهایت بالاتر از میانگین دمای ثبت شده بین سال های 1850 تا 1900بوده است.
پس واضح است که برای جلوگیری از افزایش بیشتر دما که احتمال شرایط آب و هوایی نامساعد مانند خشکسالی، سیل و طوفان های مرگبار را افزایش می دهد، انجام پروژه هایی از این قبیل برای سلامت سیاره زمین و ساکنان آن حیاتی خواهند بود.
مطالب مرتبط
افراد دارای مهارت در این زمینه
در صورتی که در این زمینه تخصص یا مهارتی دارید، پس از ثبت نام در سایت و تکمیل فرم مشخصات شخصی ، پروفایل خود را به لیست زیر اضافه نمایید .